Ett äpple rött

Sitter för tillfället i datasalen i skolan med Westin. Har tillbringat snart tre timmar här och redigerat massa bilder. Foton från i helgen då jag, Nina och Alicia drog ut i skogen och fotograferade. Men även bilder på finaste Tyra. Jag ska nämligen välja ut 3 st foton från någon av dessa fotograferingar, men har inte riktigt bestämt mig från vilken... 

En lullig dag

Denna vecka har vi inte några vanliga lektioner, enbart på torsdag men det är ändå en hyfsat okej lektion. Resten av veckan har vi produktionsdagar vilket innebär att vi arbetar med vår inriktning: vilket då är för mig Foto. Min grupp ska göra ett bildspel med temat mörker, ett trist tema enligt mig men har ändå

Från en dag till en annan


Lite uppdatering här. Någonting jag aldrig har tid för längre, hinner inte få någon inspiration. Men snart är det sommarlov och då kan man äntligen få lite tid över till sådant man faktiskt vill göra om dagarna. Fast de flesta vet nog vid det här laget mycket väl att allt man säger att man ska göra, hinner man inte med för fem öre. Men det är alltid härligt att få hoppas lite i alla fall. Mycket av min sommar ser ljus ut även om jag inte kommer att hinna med allt som jag vill. 
    Men men, slut pratat om det. Åter till det som jag skulle prata om, nämligen gårdagen. Dagen då Annapanna hänkade på hem till mig efter skolan. Vi åt lite och sen drog jag med henne ut. Vi mötte upp Nina och drog oss till Linn där även David befann sig. Vi satt där och babbla på en hel del, som vanligt. Efter ett tags snack vandrade vi vidare runt i byn och fotade lite. Blev inte så många då det hann bli mörkt under tiden vi var hos Linn.
     Anledningen till varför Anna hänkade på hem till mig var nämligen för att vi var lediga idag då vi fått i uppdrag att dokumentera en liten spex dag på mammas jobb. Vi skulle fotografera, karaktärer från Astrid Lindgrens böcker. Allt från Pippi och Madicken till Krösa Maja och Dunderkarlsson & Blom. Det var en riktigt lyckad dag full med spring, soppa i kopp och fotografier.