Det som göms i snö kommer fram i tö.

 
 
Nu när det känns som att snön äntligen är på väg att försvinna så passar jag på att ladda upp lite bilder på Matilda från en av våra tidigare snöiga fotolektioner.

När början blir bra är förhoppningarna höga

 
Nu är det äntligen lov, som jag har längtat. Det började riktigt bra då vi slutade omkring 11.30 och begav oss hem till Erica för att fixa lunch; PANNKAKOR. 
Där vi stannade i några timmar, vilket var riktigt trevligt, att bara prata och umgås! Sen begav jag, Fredrika och Sophia hem till Sophia där vi hämtade hennes grejer samt städade lite innan vi mötte upp Linn, Anna, Andrea & Gabriella vid tuben som skulle ta oss mot Lidingö hem till F.
 

Så efter uppackning av alla varor, en rundvandring i huset och ombyte till mjukisar började vi med maten, pastasallad! Vi blev kvar vid bordet en bra stund så efter allt babbel och ätande flyttade vi in oss till tv-rummet där vi.....

 ....även bar in (läs; lite) tilltugg! Där inne blev vi kvar resten av kvällen och även natten. Så på film och pratade en hel del. 

Timmarna rann iväg och så även den dagen...

... så sen var det lördag, vi vaknade tidigt hela bunten! Runt åtta, lite mer prat, frukost och sedan en avslutande film innan det var dags att åka hem igen. 

Nu återstod bara en två timmar resa hem.....

Hann vara hemma i drygt 40 min innan jag mötte upp Elin och vandrade bort till ICA för att handla, till ytterligare en TJEJKVÄLL! 

Tillsammans med dessa muppar, blev lite film samt mello mys. Blev en hel del babbel även här då det var ett bra tag sedan vi sågs sist. 

 
Marion och Matilda smet under samt lite efter mello slutat men jag blev kvar. Tog oss igenom två filmer, en bra varav den andra var riktigt usel. Begav mig hem strax före två. 
    Idag har jag däremot inte gjort ett skit då jag vaknade upp omkring ett. Vet inte när jag sov så länhe sist. Men otroligt skönt var det kan jag lova! Ska bara ta det lungt resten av kvällen tror jag. Har planer för hela veckan framöver och imorgon väntar en tidig morgon mot Farsta med Reb. 

Brunfärgade horn

Åkte upp till le huvudstad i lördags med mina päron. På vägen hem blev vi en mer då en ren hoppade i min kasse. Trevligttrevligt!

Det gick en dag sedan kom en annan

 
De närmsta dagarna har nästintill sprungit iväg. Redan två veckor sedan jag fyllde år, dock kom inte släkten förrän i söndags. Då vi bjöd det på denna skapelse! 
Slutat att snöa? Nej det får det då inte gjort! Men jag trotsade snön och invigdeconverseb ändå! 
Annars har det inte hänt så mycket, annat än att jag alltid är sjuk. Han iväg till gymmet en dag i alla fall. 
Åka pendeltååååååg. 
Nej nu ska jag försöka vila igen, se en film eller något så att jag tillfrisknar till imorgon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy happy happy!

 
Igår, lördag, så sov dessa muppar över hos mig. Vi fyllde på min gröna färg och fixade även lila dip dye på Emma och rosa på Elin. Vi är fett hipsters! Sen käkade vi god mat och efterrätt. Resten av kvällen och långt in på morgonen bestod av massor av filmer och många skratt.
 
Sen på söndagen så skulle jag bli firad av familj och släkt och då stannade Emma kvar. Första bilden tog vi innan alla hade kommit, bara för att tagga till. Den andra bilden tog vi efter att mina föräldrar berättat att jag ska få tatuera mig, jag spricker snart av glädje.

Mina föräldrar har alltid varit stenhårda på mig och mina syskon att vi måste vänta tills vi är 18 innnan vi får pierca och tatuera oss. Men nu är det så att jag fick göra det ett år tidigare och jag kan inte ens beskriva hur glad jag är just nu!! När jag fick reda på det så började jag gråta för jag vart så chockad och överlycklig, jag har väntat på detta så himla länge! Bästa födelsedagspresenten! 

Älskar er ❤

 
Som jag skrev i förra inlägget så överraskade mina fina vänner mig med middag på en fin restaurang i fredags, så här kommer lite Iphone bilder från den kvällen. Underbart födelsedags firande med världens finaste vänner 

Om den ej är felvriden, blir det lätt att passa tiden.

 
Jag fyllde 17 bast i onsdags så jag ska också bli firad imorgon. Mamma har bakat sina underbara bullar!
Jag älskar klockor så i födelsedags present fick jag två klockor att lägga till i min underbara samling. Fina vänner jag har  ♥ Mina fina vänner överraskade mig också med middag på en fin restaurang i fredags, det kommer förhoppningsvis bilder ifrån det imorgon :)

Hjärtegott i små veckade pappersformar

Har nu varit sjutton bast i en vecka och en dag. Jag har blivit firad hit och dit men än har inte släkten tittat förbi. Och till dess är det väl som mest fix, därför har jag och mamma tillsammans idag släpat fram ingredienser och recept för att köra igång!
Här har vi hallonsylten, som var en av ingredienserna till dem berömda...
HALLONGROTTORNA!! 
Som fick ett hjärtmönster som extra tillpiffning. Mumss. Nu ska vi promenera iväg till affären för det som saknades till tårtan!

Titta, precis som florsocker på backen

Det bara fortsätter att snöa fast än att jag säger stopp. Vad är det här? Snön hade börjat att försvinna men nej, den kommer tillbaka lika fort. Jag vill bära skinnjacka och converse igen. 
Jag kan gärna sväva där uppe, närmare solen och helst över molnen så att man blir veck från snön.
...eller också hit, till den varma ön där jag befann mig för en månad sedan. 

Spontant, fint och lite lagom färgglatt

Efter skolan igår mötte jag upp mina päron vid stationen. Planerna var att köpa lite ingredienser tills på söndag då vi ska fira mig, Själv hade jag inte tänkt att lägga pengarna på någonting annat, det är coop vi snackar om. Vad kan man investera där?
Jajamen, ni ser rätt! 
Ett stycke converse, lila dessutom, med 200:- rabatt! Vem hade kunnat tro det...

Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat. ♥

 
Halloj kära vänner!
Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det min kära och vackra väns födelsedag! Helt plötsligt blev hon 17 barre! Mina fina barndomsvän som alltid vart vid min sida och som alltid har tid att lyssna när jag pratar sönder hennes öron. Så ett stort grattis till min kära bloggkomanjon! Love you