En mil på cykel

Idag startade jag dagen och även veckan med en cykel runda på en mil. Var fruktansvärt trött men efteråt var jag både pigg och nöjd!

Sista dagen

Idag tillbringade jag min sista dag på det här sommarlovet tillsammans med kusinen min och moster. Vi begav oss upp till Torekällberget för att spana in lite kor, getter och hästar. Men träffade även på fåglar, kaniner och en enstaka gris. Tyra sprang runt där på gruset råmande och frustande av lycka. 
Fint väder hade vi verkligen med oss!
Gick iklädd som så här, bilder på djuren och glada Myran har jag tyvärr kvar på kameran. 

Över ett år sedan

Som rubriken lyder, det har gått över ett år sedan vi startade upp den här bloggen. Förra sommaren innan vårat första år på gymnasiumet då bloggen uppdaterades var och varannan dag. Den här sommaren har jag jobbat, jobbat och jobbat. Har inte vilat ut mig så mycket som jag kanske borde gjort, men känner att det bara skulle gjort mig latare.
 
Nu, det här året står jag här, redo och inte alls lika spända och nervösa som jag var för ett år sedan! Känner visserligen inget jubel av att hoppa på de gamla rutinerna igen med tidiga morgnar och smaklös skolmat. Men nu kör vi, fyra månader till jul! 

Details in gold

Har verkligen försökt att inte spendera mina pengar på onödiga prylar som jag ändå inte använder. Därför bestämde jag mig för att beställa hem några accessoarer som en sorts belöning till mig själv. (då jag lyckats spara en hel del) Har verkligen fått en glimt för guld! Dessutom kommer det passa som handen i handsken till höstens alla vackra kulörer. x

strosar runt i Trosa

Idag var tanken att vi skulle åka iväg ut till Järna för att kolla in ett loppis. Men mot vår förväntan var det väldigt litet så vi var väl klara på knappt tio minuter. Istället valde vi att åka iväg till Trosa och bara gå omkring på torget där och längs vattnet. Vi gick in på ett café som hade världens smarrigaste nougattårta. (och massa annat som bilden visar) Vet inte riktigt vad som sker nu men ikväll ska jag träffa tjejerna. x