K u s i n v i t a m i n

 
Bebis, brus och svartvitt. Jag har aldrig påstått att min kamera är den bästa och därmed blir det brusigt vid för hög ISO... Men hon är söt ändå!

Sländan i Qulturum

 
Idag sov jag länge, så länge som till 9.30. Längre än så kunde jag inte sova eftersom jag skulle assistera lite åt mamma på hantverksutställningen, det gick bra och imorgon är det dags igen. Den återstående tiden av min kväll idag har jag ägnat till att plugga, lika tråkigt att göra som att både höra och göra! 

Det är livet självt som är den verkliga festen.

 
Kräfskiva med familjen, respektive och vänner. Underbaraste busfröt Alexander snodde farmors vindunk och sprang iväg, haha sötis. Patrik sa att han skulle se sur ut på alla mina bilder under hela dagen och kvällen, han lyckades...

Ett stycke motorväg, kamerastativ, långslutare och ett tålamod som håller.

 
Eftersom vi håller på med kamerans olika funktioner på fotolektionerna så begav jag mig ut, med pappa som sällskap ut, till motorvägen en kväll för att fotografera med långa slutartider. Nackdelen var att trafiken var glesare än vad jag förväntat mig... Men här är då några av resultaten!

Jag är inte blyg, låt mig vara med.

 
Idag är det äntligen fredag, vilket betyder estetik på schemat hela dagen! Halva klassen, inklusive mig, började med Fotografisk Bild. Uppgiften var skärpedjups övningar, fågeln på bilderna gav mig sällskap och så gjorde även Regina och Lisa. En del bilder blev bättre än andra, övning ger färdighet! 
   Som prickarna över ö:et blev det lasange till lunch och bästa Lasse P släppte oss kl 15:00 istället för en timme senare, tjoho. 

Highland Cattle


 
Mu. Jag får aldrig nog av dessa kor, dem är underbara, se på dem bara! 

K U L T U R A M A

 
Efter snart en månad är jag tillbaka, och så är även Nina. Jag tänker inte dra alla mina förflutna dagar i detalj men jag kan informera er om att min skola är najs. Jag går då på Kulturamas fotograflinje tillsammans med 31 andra härliga människor! På ovanstående bilder ser ni 2 av dem, som är från gårdagen då jag sprang runt med kameran hela dagen - precis som dagens regniga fredag. Imorgon ska jag jobba, känns därmed inte värt att jubbla över att det är helg. 

Macbooks.Vi har äntligen fått våra macbooks, det var ett misstag.... hahahaha!