Från gult till rött, från litet till stort, från fult till snyggt.

 
Bilder under byggets gång av verandan men nu är den klar som ni ser på sista bilden. Det tog 8 dagar och det blev så mycket större än jag förväntat mig. Det är så snyggt, vi är supernöjda!

Modet är det som blir omodernt.

 
Det har varit väldigt dålig uppdatering här, jag skyller på gymnasiet. Vi har inte gjort så mycket än men allt är nytt och man har inte vant in sig med tiderna än så jag är väldigt seg på eftermiddagarna. Ska försöka uppdatera bättre igen, här får ni bilder från min outfit i fredags. Vart inte nöjd med bilderna, står som ett pucko men har inte så mycket att bjuda på förtillfället så varsågoda.
 
 

Hoppet finns, du måste bara tro på dig själv

Utan minnet vore det ännu svårare att minnas

 
Sitter och för över en massa bilder från min dator till en externhårddisk när jag får syn på en mapp med namnet allhelgonaläger 2011 och var bara tvungen att skumma igenom dem. Det lägret var både jag och Nina iväg på tillsammans med alla andra SKUNK:are i vår kommun, en ungdomsgrupp som hålls av Svenska kyrkan som vi gick med i efter vår konfirmation förra våren.
   Nog om att skolan gör mig nervös och framförallt förväntansfull men dessa känslor väcks även upp när jag får syn på ovanstående bilder. Det är nämligen så att vi ska bli ledare till hösten för årskullen födda -98 som ska konfirmeras. Men det kommer att bli sjukt kul, hoppas jag!

När solen gått i moln och de smådroppar på det hårda taket.

 
Var i Stockholm med min mamma och Alicia idag, köpte dessa skitsnygga shorts och denna underbart vackra tröja ♥ Ringen köpte jag när vi var på kryssningen, har glömt att visa den. Jag tycker den är så jäkla awesome!

Snälla ät mig inte

 
Chocken som uppstår när man får syn på en ledsen bananskiva i flingorna efter en lång och härlig nattsömn. 

I det gröna gräset som en del inte tål

 
Bilder från gårdagen när jag åkte hem till Alicia och fotade. Frammåt kvällen åkte vi hem till mig, åt tacos och tittade på en hel del avsnitt av Andra Avenyn. ♥ Bilder på när hon red kommer vid ett senare tillfälle, nu blir det filmtajm. 

Sena gratulationshälsningar

 
Kamerahus: Nikon D5000  Objektiv: Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6  Plats: Åsby Trädgård 
Till min underbaraste mamma som hade sin dag i söndags. Bilden ovan hade jag skickat efter härifrån för en förstoring på canvas, precis som hon önskat sig! Och ja, fotot är taget av mig. 

Morotskaka med grönmynta och hallon

 
Nu är allting färdig dukat och allt som fattas är besöket. Idag fyller nämligen en mycket speciell person år och det ska såklart firas. Jag berättar mer om det här sen då jag har tid för det, med andra ord. ♥

Anledningen som bara är en lögn.


Jag har haft fullt upp närmsta veckan och har därmed inte haft tid för bloggen. Jag har nämligen varit och rott lite ute till havs! Riktigt mysigt har det varit med bästa sällskapet och finaste båten. Längtar redan tillbaka....

En riktig vän är den som kommer när alla andra går.

 
Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta 

Love.

Emma och hennes häst Epona är så vackra tillsammans 
Sen måste ni ju erkänna att mina och Emmas miner är väldigt fina.
 

Driv inte på en häst med slag, utan med havre.

 
Var i stallet med Emma häromdagen. Jag älskar hästar, de är så himlans mysiga och blir alltid bra på kort.

Segling via iPhones

 
Självfallet fick våra kära mobiler följa med på seglingen. Kameran ville jag inte ta upp på däck under tiden som vi seglade då det guppade och stänkte ganska mycket, så en hyllning till mobilerna! Eller jaa... Linns mobil!

Destination kakslottet!

 
Nu bär det av mot slottet för sju timmars jobb, ikväll ska jag slappa med Nina som jag inte träffat på en evighet!

Det är inte shopping. Det är terapi.

 
Här är de jag shoppade på min resa, jag är kär!
Tessi, min brorsdotter, ville också vara med på kort. Hon hade sett att jag gjorde tummen upp så då ville hon också, så söt! Min korta mamma ville vara med på ett hörn också, i sin snygga målartröja! ;)

9D KÖTTAR

 
 
Niornasbal som blev en riktigt lyckad kväll. Alla stod på dansgolvet och släppte loss mer eller mindre. Mer än hälften gick hem med fötter som värkte och tjutande öron efter den högljudda musiken och jag var defintitivt en av dem.

Skolplagget, våra alldeles egen designade ziperaller som drog till sig en och annan blick. Framförallt då alla tjejer drog på sig dem till badhuset för en simkoll. 
 
Spexfotot som fick sitt tema bestämt dagen före. Alla kom med egna ideer och förslag om hur vi skulle vara klädda. En del bättre än andra, men så är det väl alltid? Tillslut kom vi överrens om att bära brillor och vara extra stiliga.
 
Tjejkvällen i höstas tillsammans med tjejerna i klassen. En riktigt lyckad kväll med restaurangkäk, fotboll och filmtittande hemma hos Linn.

Pepparkakshusbygge på bildlektionen. Ångrar att jag inte har bilder på resterandes hus i klassen då alla var riktigt kreativa av sig. Men medge att min och Elins kristyr smetade gris toppar de flesta listorna? Tror åtminstone LT kan intyga då dem står för fotot. 


Klassresan som blev en tripp till Gröna Lund. Långtifrån Gotlandsbesöket som var målet men det vart minst lika roligt!

I två år gick vi i samma klass på Lillhaga men för knappt två månader började vi att dela på oss för att gå skilda vägar och inte låta vardagarna bli som förut. Om 18 dagar är det dags för tre års plugg med en ny klass, i en ny ort med helt nya människor. Men det blir en utmaning, en utmaning värd att ge sig in på.

Fotona tillhör fina människor i min närhet och är inte tillåtna att sno. ♥

Karlskrona o Kalmar.

En dalarhäst i världsklass

Stockholm.

 
Igår besökte jag och mamma Sveriges huvudstad. Vi träffade min syster Sofia där och käkade supergod lunch på en restaurang bredvid Punkt shop, haha kommer inte ihåg vad den hette. Sista bilden är en bild på en energidricka som jag fick av några ungdomar som delade ut gratis, den var faktiskt god.

Kryssning del 4.

Karlskrona.

 
Alice och jag gjorde tatueringar på varandra, den sista på min hals gick dock sönder. Men jag skulle kunna tänka mig att tatuera in fågeln som är på min hand och ha texten "frihet" under, på riktigt om man säger så :)

Quack, det är jag som är Duck.

 
Who's the boss? I'm the boss!

För att kunna behärska naturen måste man lyda den.

Regn, en trädgård och kamerautrustning

 
Det är många runt om i landet som klagar över sommarvädret vi har här i Sverige nu. Men det ska jag säga er, det gör inte jag för jag är som sagt ändå ingen badmänniska som ligger på playan och steker. Se regnet som ett tillfälle att fotografera det istället och boka en utomlandsresa till en garanterad solupplevelse.