En bästa vän är som en fyrklöver - svår att hitta men lyckosam att ha.

 
Denna kalla kyliga kväll vill jag sända en varm tanke/bild till en av mina kära vänner, Matildus. Hon är orsaken till att jag orkar ta mig till skolan, hon är orsaken till att jag orkar kämpa. Hon är alltid så positiv och glad och jag är så himla glad att just jag fick lära känna henne. Det känns så himla konstigt att vi bara känt varandra typ ett halvår, du har redan blivit en av min bästavänner. Hoppas du vet att du betyder så jäkla mycket för mig, puss  ♥
 
 

Där palmerna bor, där markern syns och solen värmer

En annan anledning till varför mitt bloggande har legat på torrsidan är för att jag rest iväg till varmare breddgrader tilsammans med la famila. De första två dagarna gick vi mest omkring och solade. Därav blev det inte lika mycket foton då som de andra dagarna. Hoppas ni haft en bra start på det nya året, jag har då haft en kanon start!

Den kalla luften bildar små prickar på vår hud

Det är idag 20 dagar sedan nyår och trots det har endast ett inlägg laddats upp av mig. Men kameran har inte riktigt legat i mina händer den senaste tiden då en trave med plugg var närmare till hands. Jag vill blogga, jag vill fota och jag vill ha all tid i världen för det... men jag har inte den.
   Men idag har jag faktiskt taget tiden till att fotografera! Vid elva tiden kom Reb över till mig och sedan vandrade vi ut till isen för att fota. Egentligen var det en analog uppgift men jag passade på att fota även med min digitala!
Och jaa, HON FRÖS. ------- stackarn, men är riktigt tacksam för att hon ställde upp!
 
 

Turkost hår ♥

 
Nya shorts, ny (skitmysig!!!!!!) tröja och turkost hår ♥

Natten är det osynliga ljuset.

 
Konstig kvällsbild som jag kände för att ladda upp.

Kors ♥

 
Jag kom hem från Thailand den 4:e och sen var jag hemma och tog det lugnt med mina fina vänner och sedan blev jag sjuk. Så min första skoldagen sen den 12:e december var idag. Den var dessutom väldigt chill om jag får säga det själv, två inställda lektioner så det blev bara historialektion. 
 
Bjuder på en bild så ni ser hur jag var klädd idag, puss.

Frulle