Måltidsdags

Mötte upp mina fina vänner efter skolan en dag innan lovet. Vi rörde oss in mot stan och sen drog vi till tacobar för att käka. Som pricken över i:et gick vi till donken efteråt och tog en mcflurry för en tia!

Min kamera är min bästa vän

Slänger upp lite finfina bilder från gårdagen. Nu ska jag till mammas jobb, som även är min gamla skola, där även jag ska jobba. Har fått i uppdrag att komma och fota där, vilket ska bli riktigt kul. Ikväll ska jag träffa Ninis också. Känns som en bra dag!

Jag ser inte längre ut som pippi, äntligen

Veckan innan min första dag på gymnaiet gjorde jag något vågat, jag färgade nämligen mitt hår med henna. Det tog ett bra tag innan jag vände mig vid det men nu äntligen är den färgen borta och det mörka tillbaka. Tyvärr är håret en halv decimeter kortare... Men...det växer ut, så småningom.

Efteråt avliknade jag mer buddah

Jag låter rubriken tala för sig själv.

Det finns i alla fall en kärlek som man alltid förblir trogen; egenkärleken.

 

I taket lyser stjärnorna

Låg och tänkte lite härom natten när jag inte kunde sova. Samtidigt som tankarna cirkulerade kring min skalle låg jag och beundrade mitt rums finaste detalj i mörkret, nämligen mina stjärnor i taket. Jag har haft dem där i flera år och funderar nu strångt på att köpa mig fler. 

Frukost är det bästa som finns

Äter en god frukost, inviger höstlovet. 

Havets skiftande färger

Men ja tack, ta mig hit. Det är kallt i Sverige. Det är MINUS grader i Sverige.

Livsglädje, eller någonting liknande

En fin serie som hållt mig vid liv de närmsta dagarna då jag haft det svårt att sova på grund av magsmärtor. Tack AA! Tror närmare bestämt att jag ska se igenom några fler lite senare ikväll.

Dagens första måltid

Toppade yoghurten med lite müsli och björnbär till frukost i morse. MUMS.

Naturen är en läkande kraft.

 
Jag älskar naturen och kan aldrig få nog av den 

Mot bättringsväg men än inte helt återställd

Har tillbringat all vaken, och även sovande, tid i sängen från och med i onsdags. Vaknade efter midnatt av en kraftig magsmärta som har levt kvar sedan dess. Därav ingen uppdatering. Peppar, peppar, ta i trä, så börjar det gå mot bättringsvägen. Som tröst, vem som nu sörjer, får ni bilder på mina fina poolers på kultis. Kajsa överst och Gabbi på dem nedre.

På Kulturama fotar vi runt talen istället för att jobba dem

Tillbringade en tidig tisdagsmorgon med 90 minuter matematik högst upp i skolan på våning sju för att jobba matte. Men efter full fokus i en timme övergick jag till kameran istället. HEJ JAG GÅR I EN FOTOKLASS JA.

Studion del 2.

Människan är inte där hennes skor står utan där hennes drömmar är.

 
Dessa skor MÅSTE jag ha, men jag sitter på flyget på väg till Thailand om femtioen dagar så alla mina pengar går just nu till Thailandskassan. Men jag ska spara till de här skorna senare och förhoppningsvis lyckas köpa dem i början på nästa år. 

Studion del 1.

 
Haha skolan måste inte alltid vara tråkig och jobbig, man kan faktiskt ha skoj också!
Jag har inte uppdaterat på ett tag, mest Linnéa som gör det. För det första känner jag att jag inte har något att blogga om, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. För det andra så jämför jag mig väldigt mycket med andra när det gäller foto och särskilt Linnéa med tanke på att vi delar blogg. Jag känner helt enkelt inte för att ladda upp något efter att ha sett Linnéas bilder men jag kämpar på. Det kommer upp några inlägg denna vecka i alla fall. Puss på er alla!

Goodiebag med kroppsvård


Efter några timmars filmande och fotograferande hos Lush så återvände vi tillbaka mot skolan för lunch och klippning av filmen. Med oss fick vi även en goodiebag bestående av 4 skönhetsprodukter i en tjusig tygkasse!

L U S H

Tydligt och klart, här finns det bra produkter som även inte ska vara testade på djur. 
In Action. Kajsas kamera var nästintill död efter en timme. Turen var väl att vi hade fler kameror.
 Inbilade mig att alla produkter var choklad, vilket det långt ifrån var.

- Är det macarones jag ser? Ja det var det första jag la märke till när vi steg in. 
Här kommer en hel radda med bilder från gårdagen. I cirkus tre timmar befann vi oss hos Lush nyrenoverade lokal vid slussen. Vi, som bestod av mig, Lina, Anna, Sara, Kajsa och Gabriella, hade fått ett filmjobb då vi skulle vara där och filma deras nyöppning samt att fota lite. Allting såg så gott och ätbart ut, vilket det inte alls var...

Ljusa lätta bakgrunder med främre detaljer i rött

 
Kan någon förklara för mig varför jag sitter framför datorn en torsdagkväll klockan elva? Jo för jag sitter hellre och redigerar foton från de närmsta veckorna än att sova... Jag tror ändå inte att jag kommer kunna sova då morgondagen kommer sträcka sig långt utanför fredagarnas vanliga ramar. Men det skriver jag om senare. Nu måste jag verkligen sova!

Höst betyder marknad, marknad betyder folk

Idag var det marknad här i byn och som varje år måste man gå, oavsett om man ska köpa något eller inte, det har blivit som en tradition. I år fick jag sällskap av lill kusin med familj.

Rinnande vatten och långa exponeringar

Efter en fantastisk middag drog jag med mig mamma ut för att fota lite. Tyvärr bar jag inte med mig något stativ så bilderna fick inte riktigt den skärpan som dem hade kunnat få. Menmen.

Svart med gyllende detaljer

Mitt finaste inköp denna månad. Måste haft bra tur när det endast fanns en kvar i affären.  

Sakta skruvade Vår Herre ned höstkvällens skymning till mörker.

 
Uppdateringen är på topp känner jag! Måste man plugga så måste man. Men här får ni i alla fall lite bilder som jag tagit och redigerat på mediaproduktionen. Blev inte nöjd om jag ska vara ärlig men jag kände för att dela med mig av detta i alla fall.
Kram!

Hårt gå i centrum och bara gå

Redigerar och rensar lite staden bilder från förra veckan då vi var ute och gestaltade den. Håller på med ett lyrikkollage på svenskan och till det ska vi även ha fotograferat ett urval bilder tillsammans. Här får ni se ett urval från gamla stan.

Det är en tröst att hösten är så vacker.

 
Finaste vännen Tess, helt okej fotolektion idag.

Trädens löv är fina och jag är ledig idag

Hösten är här och samtidigt som kylan tränger sig in åker halsdukar och stickade tröjor på. Som rubriken lyder så är jag ledig idag, likaså igår. Gårdagen spenderades med moster och kusin medan dagen till ära idag får bestå av plugg... Men jag njuter i mellanåt att redigera foton och lyssna på sönderspelade listor på spotify, värt.